Компанія Viasat виступила партнером сервісу «Домашнє ТБ» від Київстар

Вівторок, 24 листопада 2015, 19:22
Компанія Viasat виступила партнером сервісу "Домашнє ТБ", який був запущений оператором Київстар. Згідно з цією новинкою, абонентам «Домашнього Інтернету» надаються послуги цифрового телебачення «Домашнє ТБ». Це можливість перегляду телебачення та відео за запитом на чотирьох різних пристроях одночасно. Сервіс уже доступний у понад 100 населених пунктах України, де присутня FTTB-мережа Київстар.
Компанія Viasat виступила партнером сервісу «Домашнє ТБ» від Київстар

«Домашнє ТБ» – це можливість за допомогою дротового FTTB-інтернету дивитися ефірні програми та бібліотечний відеоконтент одночасно по телевізору та на трьох інших пристроях (наприклад, комп’ютері, смартфоні або планшеті). До запуску сервісу по всій Україні Київстар протестував його у Кривому Розі та Житомирі – тут вже сотні абонентів підключили «Домашнє ТБ» та оцінили зручність і економію користування усіма телеком-послугами «з одного вікна».

За твердженням Оксани Ферчук, директора Viasat в Україні, глобальна тенденція за останні роки – це збільшення перегляду ТБ та відео в мережі Інтернет. Розмаїття відеоконтенту дає змогу кожному телеглядачу вибирати саме той, який співвідноситься з його власними інтересами.

Стоїть задача донести відео та телеконтент клієнту в тому вигляді і в ту мить, коли йому це потрібно і цікаво. Користувачі «Домашнього ТБ» одержали змогу переглядати телеканали та фільми з відеобібліотеки не тільки за допомогою традиційного телеекрана, але й за допомогою мобільних приладів: планшетів, смартфонів, комп’ютерів. У частини лінійних каналів пропонуються новинні, спортивні, фільмові, пізнавальні та дитячі телеканали від світових та українських лідерів телеіндустрії. Кращий родинний контент та зручний індивідуальний доступ до нього – це основні переваги «Домашнього ТБ».

 

Клієнти «Домашнього ТБ» мають доступ до чотирьох тарифних ТБ-пакетів. Вартість їх від 29 до 169 грн на місяць за різну кількість телеканалів, які надає провайдер Viasat. Це від 70 до 130 каналів, враховуючи  рейтингові українські і міжнародні телеканали у HD-якості. Також користувачі одержать можливість користуватися бібліотекою із різноманітним контентом з художнім та документальним кіно. Детальніше про «Домашнє ТБ» – на сайті Київстар http://www.kyivstar.ua/kyiv/home-kyivstar/ та http://tv.kyivstar.ua/ .

comments powered by HyperComments