Депутати Харківської облради узялися до роботи. Сьогодні повинні обрати голову ради (фото)

Середа, 25 листопада 2015, 10:50
Перед початком сесії облради вхід у будівлю був суто за перепустками, охоронці перевіряли торби та рюкзаки у всіх, хто заходив у приміщення.
Депутати Харківської облради узялися до роботи. Сьогодні повинні обрати голову ради (фото)

За кілька хвилин до початку пленарного засідання до зали завітав мер Кернес. І ось пролунав вже другий дзвоник, і сесія розпочалася. Місця в президії посіли губернатор Райнін та поки що  колишній голова облради Сергій Чернов. Потім Наталя Григорець зачитала прізвища депутатів, їх усього 120. Серед них 97 чоловіків та 23 жінки. Наймолодший депутат 1990 року народження, його звати Руслан Дейнека, найстарша – Олена Гречаніна.

За словами Наталі Григорець, значки депутати про те, що вони стали ними, отримають наступної сесії, після того, як оберуть керівництво. Далі народні обранці почали реєструватися, усього прийшло на засідання 118 депутатів. Затим сесії почав вести нардеп Володимир Скоробогач, який оголосив міських голів області, а також запропонував депутатам обрати головою облради Сергія Чернова.  А от Булах від «Самопомочі» запропонував кандидатуру Тетяну Бідняк. Рахункова палата з виборів голови Харківської облради пішла у малу залу працювати.

Треба також відзначити, що у залі працював представник ОБСЄ Вінсент Годбіллон.

comments powered by HyperComments