Вадим Глушко сьогодні облишив пост заступника губернатора

Вівторок, 1 грудня 2015, 15:31
Про це "Варті" повідомили у прес-службі ХОДА. За словами колег Вадима Глушка з ХОДА, "ще вранці він брав участь в апаратній нараді, а зараз пакує особисті речі".
Вадим Глушко сьогодні облишив пост заступника губернатора

Вадим Глушко був призначений тимчасово виконуючим обов'язки заступника голови Харківської облдержадміністрації 21 жовтня 2014 року.

Біографія. В. Глушко народився 14 січня 1976 року у Куп’янську (Харківська область). Отримав вищу освіту, в 2000 році закінчив Харківський медуніверситет, а в 2008 році - Харківський регіональний інститут Національної академії управління при президентові України.
Пізніше працював директором Мереф’янського міського ринку.
У 2010 році став депутатом Харківської облради (фракція партії "Фронт змін"). Був також секретарем постійної комісії із питань охорони здоров'я, материнства і дитинства і соціального захисту населення.

Керував харківським крилом «Фронту змiн», що влився у БЮТ, проте не долучився згодом до соратників Яценюка і Авакова, які «емігрували» в «Народний Фронт». Причиною, нібито, стали особисті нерівні стосунки «занадто незалежного» Вадима Глушка з прем'єром. З тієї ж самої причини ні при губернаторові І. Балуті, ні при І.Райніні з чиновника не був знятий префікс  «в.о».

У 2012 році на парламентських виборах був кандидатом в депутати по 181 виборчому округу.

На парламентських виборах 2014 року був кандидатом-мажоритарником по тому ж округу #181 (Центр р. Зміїв, Зміївський р-н, частина Харківського р-ну) від БПП "Солідарність".

У 2015 році балотувався в депутати Харківської обласної ради від по округу №13.

За інформацією  "Варти", нині головою Харківської обласної державної адміністрації готується розпорядження про звільнення Вадима Глушка з посади заступника голови ХОДА.

Як видно з розпорядження голови ХОДА Ігоря Райніна, В.Глушко подав заяву про звільнення ще 27 листопада.

На момент публікації цього матеріалу мобільний номер Вадима Глушка був недоступний.

 

 

comments powered by HyperComments