«Давай дружити»: В Харкові відбулося свято для дітей з особливостями розвитку (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 9 грудня 2015, 22:00
Того дня в Єврейському культурному центрі «Бейт Дан» відбулася презентація соціального проекту під назвою «Давай дружити» для дітей з особливостями розвитку та їх батьків.
«Давай дружити»: В Харкові відбулося свято для дітей з особливостями розвитку (фото)

В ролі організаторів також виступили спеціалізований центр «Ладо» та Дитяча програма «ХЕСЕД ШААРЕ-ТІКВА».

«Цей захід називається «Давай дружити», – розповіла координаторка програм ЄКЦ «Бейт Дан» Гаяне Грищенко, – ми збирали певні категорії дітей з особливими потребами. Для того, щоб закцентувати увагу на тому, що такі діти є, що таким дітям потрібна особлива підтримка, особлива увага. В нашому центрі є фонд, який частково займається дітьми з особливими потребами. Якому стала цікава подібна акція із залученням дітей. Це не тільки дітки, які ходять до нашого центру, а й ті, які є в нашому місті. З цього приводу ми запросили дитину зі Львову, чия сім’я написала книгу «Мишка». Її презентація сьогодні, власне, і відбудеться».

До уваги маленьких відвідувачів та їх батьків – низка цікавих майстер-класів, презентація дитячої книжки «Мишка», творчі виступи за участі талановитих дітей з особливостями розвитку, шоу мильних бульбашок. А наприкінці заходу дітей чекали сюрпризи, а дорослі мали нагоду завести низку цінних знайомств та обмінятися корисною інформацією.

Фоторепортаж

comments powered by HyperComments