Руслана виступила на благодійному концерті в Харкові (відео)

Четвер, 17 грудня 2015, 20:14
Вчора в Харкові співачка та громадський діяч Руслана Лижичко взяла участь у благодійному новорічному концерті для дітей бійців АТО.
Руслана виступила на благодійному концерті в Харкові (відео)

«Цей концерт залишиться у моїй пам’яті, як один з моїх найулюбленіших. Сьогодні Харків мене вразив. Сьогодні я побачила новий Харків. Можливо, свою роль зіграли нав'язані стереотипи, але я не очікувала побачити патріотизм саме в такій силі. У мене розвіялися всі міфи, які до цього упереджено існували. Харківські волонтери сьогодні подали чудовий приклад всім іншим волонтерам. Завдяки заходу понад 200 родин, постраждалих від АТО, зможуть отримати допомогу. Це родини, яких волонтери самі знайшли по всій Україні. Однозначно, після сьогоднішнього дня, я готова підставити своє плече й іншим волонтерам у подібних акціях. Я би дуже хотіла, щоб ми всі знали, що така Україна існує. Я хочу, щоб люди відкрили для себе Харків, як місто, де живуть справжні патріоти. Харків’яни хочуть бачити своє місто прогресивним. Ці люди відкрили для себе Україну з іншої сторони. Вони почали з дуже простих і правильних речей – допомоги простим людям», – поділилась враженнями Руслана.

Також під час виступу Руслана вирішила, що сцена має належати дітям і запросила їх до себе. Співачка разом з дітлахами виконала Гімн України та пісню із к/ф «Вам і не снилося».

Перед виступом Руслана ще встигла взяти участь в конференції, котра була присвячена захисту прав дітей загиблих героїв в АТО, під час якої співачка звернулася до бізнесменів: «Я хочу звернутися до всіх. Намагайтеся допомагати волонтерам, і не будьте байдужими до їх прохань. Тільки після того, як ми почнемо один одному допомагати, ми витягнемо країну, у якій нам, між іншим, всім разом жити. Я не покладаю ніяких сподівань на сьогоднішню владу і не знаю, яка влада буде завтра (так само, як не знаю, скільки разів ще треба змінити владу, щоб прийшли ті люди, яких можна буде сприймати всерйоз). Якби наші політики захотіли, вони б зробили так, щоб волонтери не тягли все на своїх плечах. Я чудово знаю, скільки всього роблять волонтери і у якій вони ситуації. Я сама цим займаюся. Мій офіс вже давно працює в режимі збору і розподілу гуманітарної допомоги. Ми не можемо спокійно спати, знаючи, що десь є маленький хлопчик, тато якого загинув під Іловайськом, а мама – померла від раку. Це не просто соціально незабезпечені люди. Це люди, які потрапили у соціальну халепу не по своїй вині. Якби у сьогоднішньої влади було серце, вони би це побачили. До речі, у Петра Порошенка зараз є гарна нагода. Якщо він не продав, як обіцяв, Roshen, то нехай віддасть одну лінію для дітей-переселенців та дітей добровольців АТО».

comments powered by HyperComments