Під час благодійної акції для допомоги дітям було зібрано більш ніж 2, 5 тис. гр.

Юлія Гуш  |  Середа, 23 грудня 2015, 16:07
23 грудня волонтери під час своєї прес-конференції розповіли про результати благодійної акції для допомоги дітям.
Під час благодійної акції для допомоги дітям було зібрано більш ніж 2, 5 тис. гр.

Ця акція проходила в Харкові 16 грудня. В ній взяли участь Олег Скрипка і гурт ВВ, Руслана та актори студії «Квартал-95». «Мета – провести такий патріотичний захід, як «ялинка» для дітей учасників бойових дій, – розповів Олег Головко, голова «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», – а також зібрати гроші для того, щоб надати посилену допомогу тим дітям, які втратили батьків, або чиї батьки пропали без вісти чи знаходяться в полоні в результаті АТО. Така от мета. Концерт, який являв собою глобальне дійство, відбувся, незважаючи на те, що чимало людей в це не вірило».

В межах акції було організовано два концерти. За словами спікерів, оточуючі не вірили, що за такий короткий термін – два місяці – вони зможуть їх організувати. Всього в акції взяло участь 236 чоловік. Як було підкреслено, все це робилося виключно на волонтерських засадах, а музиканти, які були залучені до цієї акції, самі проявили ініціативу виступити на сцені. Окрім них, в концерті також взяли участь діти.

Загалом, під час акції будо зібрано  268 644 гривень 98 копійок. В подальшому для підрахунку коштів та контролю над їх витратами буде створена спеціальна комісія. До неї мають входити люди, які є достатньо відомими та користуються довірою в громадськості. Наприклад, до неї увійдуть Сергій Жадан, Філіп Дикань та Роман Воробян. Цій комісії будуть передані всі дані по кожній дитині, яка потребує допомоги.

comments powered by HyperComments