Що вже є на одній з найбільш площ Харкова для святкування новорічних свят?

Четвер, 24 грудня 2015, 16:35
Святковий ярмарок запрацював на пл.Свободы в Харкові. На площі, окрім встановленої на початку грудня ялинки з відеоефектами, працюють атракціони, де можна постріляти в тирі, покататися на дитячих каруселях, випробувати силу удару і відвідати кімнату жахів у вигляді 45-метрового дракона.
Що вже є на одній з найбільш площ Харкова для святкування новорічних свят?

У нього пускають дорослих і дітей у віці від 5 років. Набір кімнати жаху стандартний: декорації внутрішніх органів, манекени привидів і зомбі, шумові і світлошумові ефекти, покликані злякати відвідувачів (вартість відвідування - 50 грн). Окрім цього є можливість покатати дітей на поні і конях, відвідати 7d-кінотеатр. На площі працюватиме ковзанка, яку зараз монтують.
Поряд з ялинкою, встановленою на початку грудня, на спеціально відведеному для цього майданчику працює будиночок Діда Мороза і поштова скринька, куди діти можуть кинути лист казковому героєві. Окрім цього на площі працює ярмарок. Підприємців розмістили в пряникових будиночках. У них продають пиріжки, шашлики, хот-доги, мед і медовуху, глінтвейн, сосиски, ляльки-мотанки, іменні ложки і багато що іншого.

Офіційне відкриття головної ялинки міста на пл.Свободи пройде 26 грудня (початок в 17.00). 31-го грудня на площі пройде концерт місцевих колективів (у тому числі групи "Місто").

comments powered by HyperComments