Необхідно розвивати бренд Харкова як IT- локації, - Едуард Рубін

Четвер, 24 грудня 2015, 17:54
Учора відбулося засідання Харківського IT-кластера, учасники якого підбили підсумки діяльності за 6 місяців, які проминули, а також обкреслили перспективи на 2016-й рік.
Необхідно розвивати бренд Харкова як IT- локації, - Едуард Рубін

IT- кластер цього року запустив ряд великих проектів, кількість учасників збільшилася з 6 до 21 компанії, стартував проект по навчанню школярів і учителів шкіл Харківської області сучасним тенденціям в програмуванні.

Як пише на своїй сторінці один з учасників, в.о. ректора ХНУРЕ Едуард Рубін, компанії-партнери прийшли до думки, що необхідно «розвивати бренд Харкова як IT- локації, тобто, як привабливого місця для інвестицій і ведення бізнесу, у тому числі і пов'язаного з IT».

Необхідні умови для цього вже є: велика кількість технічних ВИШів і студентів в них, безліч IT компаній, а також той факт, що упродовж декількох років Харків став місцем проведення найбільших заходів, форумів, виставок, куди з'їжджаються провідні представники галузі. Залишається тільки надати цій тенденції системність і розвивати бренд на глобальнішому рівні, - вважає Е.Рубін.

Нагадаємо, раніше Едуард Рубін повідомив, що одна з найбільших у світі консалтингових компаній може провести повний аудит діяльності Харківського національного університету радіоелектроніки.

 

 

comments powered by HyperComments