На українсько-російському кордоні виникла багатокілометрова черга

Понеділок, 28 грудня 2015, 22:36
На пропускному пункті пропуску Гоптівка, який знаходиться на кордоні між Харківською та Бєлгородською областями, виник великий затор.
На українсько-російському кордоні виникла багатокілометрова черга

Про це повідомляє Укрінформ. Згідно поданої інформації, водіям з української сторони доводиться чекати в черзі по пів-доби. Як пояснив український офіцер-прикордонник, напередодні свят збільшився потік пасажирів, через що довелося вивести на роботу додатковий штат. А російська сторона, навпаки, чомусь скоротила число пропускних смуг. Незважаючи на це, там заявляють, що вони продовжують працювати в штатному режимі.

Крім того, з російської сторони водії обов’язково мусять заповнити ще один документ, де мають бути вказані контактні дані та мета поїздки. Одне авто оформлюється більше години. Він додавав, що довжина затору з боку Бєлгорода становить більше 5 кілометрів. Факт затримки з боку Росії був підтверджений і в Головному управлінні Державної фіскальної служби в Харківській області. Там підкреслили, що українська митниця працює у звичному режимі, в той же час російською був посилений режим пропуску. Тому зважаючи на вищезгадані події, українською стороною вже була підготовлена офіційна декларація. 

comments powered by HyperComments