На Нових будинках вбили патріота (фото)

П'ятниця, 8 січня 2016, 11:13
Бійка, гонитва та поножовщина – усе це трапилося через велосипед. Інцидент з гибеллю 16-річного хлопця стався на Нових будинках у Харкові.
На Нових будинках вбили патріота (фото)

6 січня близько одинадцятої ночі поліцейські отримали виклик про те, що біля підземки «Маршала Жукова» вбили одну людину, а іншу побили. За твердженням прес-служби поліції, коли правоохоронці приїхали на місце, вони з’ясували, що між невідомим чоловіком та компанією з трьох людей утворився конфлікт. Один з хлопців сховав велосипед маловідомого йому чоловіка, а той, у свою чергу, обурився, і забрав велосипед компанії, на котрому почав втікати з місця події.

 

 

 

По “гарячих слідах” затримано вбивцю, патрульною поліцією спільно з співробітником ДСНС. Приблизно о 23.00 поліцейськ...

Опубліковано Патрульна поліція Харкова 7 січня 2016 р.

Молодики почали наздоганяти чоловіка, але той дістав саморобний ніж і вдарив у груди 16-річного хлопця. Хлопець загинув на місті. Його 22-річного брата теж вдарив незнайомець у груди, однак хлопець поки що жив, його забрала швидка.

Поліцейські передали орієнтир іншим екіпажам, і незабаром чоловіка знайшли біля перехрестя п. Московського та вулиці Академіка Павлова. Повернувшись до приватного сектора, 35-річний чоловік намагався втекти на велосипеді і, не реагуючи на вимоги поліцейських зупинитися, продовжував бігти.

Під час переслідування злочинця на допомогу поліцейським прийшов працівник Андрейченко, з Московського відділу НС, він повертався з виклику та допоміг затримати злочинця. Чоловіка привезли до Фрунзенського відділу поліції. Загиблий 16-річний хлопець – це Денис Костяк («Герич»), член співтовариства українських націоналістів «Ярило».

 

comments powered by HyperComments