У Харкові під час новорічних свят сталося пограбування автозаправки. В мережі з’явилося відео

П'ятниця, 8 січня 2016, 13:13
Нещодавно поліція Московського району затримала 29-річного мешканця Харківщини та 21-річного городянина за цим інцидентом.
У Харкові під час новорічних свят сталося пограбування автозаправки. В мережі з’явилося відео

Напередодні новорічних свят поліція отримала повідомлення про те, що двоє чоловіків під загрозою застосування пістолета, забрали 8 тисяч гривень з каси автозаправки та втекли на своїй автівці.

У мережі вже є відео пограбування, яке було зняте камерою спостереження. З ролику видно, що чоловіки у спортивних штанях завітали до автозаправки, підійшли до каси і забрали з сейфу, котрий їм відкрила касирка, гроші.

Поліція затримала харків’ян: одному 21 рік, він ніде не працює, іншому – 29 років, він багато разів був судимий за майнові злочини і злочини в галузі нелегального оберту наркотиків.

Затримані пояснили, що скоїти злочини чоловіків підштовхнуло важке матеріальне становище. Гроші, які вони забрали, вони поділили навпіл та витратили. Відкрито кримінальне провадження. Чоловікам «світить» до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі щодо підозрілих обирають запобіжний захід, ймовірно це буде утримання під вартою, про це повідомив лейтенант поліції Владислав Багрянцев, слідчий Московського району.

 

comments powered by HyperComments