Депутатів міськради змушують голосувати "втемну" - Самопоміч

Понеділок, 11 січня 2016, 17:34
Депутати Харківської міськради досі не отримали порядок денний і проекти рішень 3 позачергових сесії міськради, яка відбудеться в середу, 13 січня.
Депутатів міськради змушують голосувати "втемну" - Самопоміч

Як заявив лідер фракції «Самопоміч» Тарас Ситенко, депутати не мають можливості ретельно проаналізувати проекти рішень і висунути свої конструктивні пропозиції.

"Враховуючи, що про проведення сесії було відомо ще минулого року, могли підготувати і чергову сесію з обговоренням в комісіях і можливістю детального обговорення на фракціях. Але, схоже, що такий спосіб після попередньої сесії не влаштовує чинну місцеву владу. Надто багато було пропозицій, зауважень і критики з нашого боку. І тривалість сесії було безпрецедентним, що було дуже незручно для "кнопкодавів", - сказав він.

 Фракція "Самопоміч" вважає такий підхід апробацією цинічного способу проведення сесій і простягання рішень без попереднього обговорення у фракціях і суспільством.

"Якщо будуть питання, які ми вважаємо нетерміновими, голосуватимемо проти", - сказав Тарас Ситенко.

Нагадаємо, 23 грудня друга чергова сесія Харківської міської ради тривала 8 годин. Депутати розглянули 98 питань порядку денного, а також бюджет міста 2016.

comments powered by HyperComments