Обласні владники подбали про проекти мешканців Харківщини. На це виділили 26 млн гривень

Четвер, 4 лютого 2016, 14:06
Мова йде про заходи 5-го конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє». Сьогодні під час сесії обласної ради на це виділили 26 млн гривень.
Обласні владники подбали про проекти мешканців Харківщини. На це виділили 26 млн гривень

У конкурсі можуть взяти участь всі, хто бажає: і жителі регіону, і районні організації, і громадські. Захід передбачає такі номінації: енергоефективність, чисте навколишнє середовище, добробут громад.

Минулого року реалізували 173 проекти-переможці. Завдяки цьому в деяких лікарнях Харківщини встановили нові двері, у школах - вікна. Також були полагоджені системи опалення, каналізації, покрівлі. Для закладів соціальної адаптації закупили нові меблі. За словами Сергія Чернова, голови облради, " враховуючи умови конкурсу, ми зможемо реалізувати проектів на 52-55 млн гривень". За твердженням чиновника, конкурс заснували 5 років тому, в області спочатку реалізували лише кілька десятків проектів, поступово їх почали реалізовувати сотнями. Стала іншою якість проектів. "Ми знаходимо людей, які здатні готувати якісні проекти, брати участь не лише в обласному конкурсі, але і співпрацювати з міжнародними донорськими програмами. Загальна сума фінансування міні-проекта - до 200 тисяч гривень.

Треба відзначити, що міні-проекти приймаються у паперовому вигляді в робочі дні з 09.00 до 18.00 за адресою: Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 1-підїзд, 1-й поверх, к.3.

 




 

 

comments powered by HyperComments