За допомогою системи «Рікас» можна проглянути в режимі реального часу усю відеокарту області, - Аваков

Андрій Касьяненко  |  Вівторок, 23 лютого 2016, 12:51
Сьогодні до Харкова, в якому працює нова патрульна поліція, приєднується уся Харківська область.
За допомогою системи «Рікас» можна проглянути в режимі реального часу усю відеокарту області, - Аваков

Про це під час урочистого заходу особового складу груп особливого реагування патрульної поліції Харківської області заявив міністр МВС Арсен Аваков.

«Завтра буде нормально, завтра буде добре, тоді коли ви будете ставитися до своєї служби належним чином» - заспокоїв Аваков нову поліцію.

Усього в Харківській області діятиме 81 група особливого реагування патрульної поліції. Разом із слідчо-оперативними групами нестимуть службу 110 нарядів поліції. Патрульні групи, що складаються з двох поліцейських, працюватимуть цілодобово, в чотири зміни по 12 годин.

Пізніше в ХОДА у присутності А.Яценюка і А.Авакова презентували унікальну систему аналітичної обробки RICAS, за допомогою якої можна проглянути в режимі реального часу усю відеокарту області. Вона дає можливість проглянути усю історію злочинів, здійснених на конкретній території.

Також за допомогою цієї системи можна побачити ретроспективу усіх правопорушень починаючи з 2005 року. Система має доступ до баз даних усіх державних установ і доступ до веб-камер.

За допомогою гаджетів пересічні громадяни можуть впізнати ім'я свого дільничного, побачити місто за допомогою зображення, що передається камерами «Тріолан» в режимі реального часу і перевірити райони на кількість криміногенних ситуацій.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня в Харківській області почали роботу групи швидкого реагування Нацполіції. Урочистий захід особового складу груп пройшов на площі Свободи у присутності прем'єра Яценюка і міністра МВС Авакова.

 

comments powered by HyperComments