Член журі «Каннських Левів» виступить на фестивалі «Ремаркетинг»

Понеділок, 14 березня 2016, 20:15
На VIII Міжнародному рекламно-маркетинговому фестивалі «Ремаркетинг» виступить член журі та переможець «Каннських Левів» 2007 року Фолкер ворогів (FolkerWrage). Фестиваль відбудеться 21 квітня 2016 року в готелі KharkovPalace.
Член журі «Каннських Левів» виступить на фестивалі «Ремаркетинг»

Рекламна кар'єра Фолкера Враге почалася з роботи у франкфуртському агентстві OgilvyOne. Через 10 років він перейшов до LeoBurnettFrankfurt, в якому встиг попрацювати з великими брендами, такими як Marlboro і Levi's. Пізніше перейшов в Saatchi & Saatchi для вивчення шоппер-маркетингу (вплив на покупця в магазинах). У 2007 році увійшов до складу журі найпрестижнішого рекламного фестивалю - «Канські Леви». Також судив Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, в 2013 році, а також оцінював роботи ArtDirectorsClub, Нью-Йоркського фестивалю реклами, JohnCaplesAwards і GoldenDrum.

У багажі ворогів - більше 80 нагород: «Каннські леви», GoldClio, LIAA, ADS, NYFestival, Echo і інші. У травні 2015 року він обійняв посаду головного креативного директора агентстваHavasWorldwideSwitzerland.

«Коли я вперше приїхав в Україну, то знайшов по-справжньому позитивний досвід. У вас так багато чуйних, допитливих і працьовитих людей! Упевнений, у країни попереду блискуче майбутнє. Що мені подобається в українських рекламних роботах - так це багато чудового крафта в дизайні, ілюстраціях і фотографіях, - заявив Враге. «Також у вас склалася добра традиція розповідати в рекламі історії. Є відчуття, що українська реклама ближче до повсякденного життя кожного, на відміну від європейської. Вона менш фальшива».

На думку рекламіста, отримати «Каннських Львів» здатний кожен. Головне - осмислити завдання і докласти максимум зусиль до її вирішення.

Remarketing: http://remarketing.in.ua/

Довідка: Міжнародний маркетинговий фестиваль «Ремаркетинг» пройде 21 квітня в готелі KharkovPalace. Він є наймасштабнішим профільним заходом Східної України. Щорічно на фестивалі зустрічаються 500 фахівців в області маркетингу, реклами і PR. У різні роки на заході виступали експерти з України, Німеччини, Канади, Словенії, Росії. У 2015 році спеціальним гостем «Ремаркетинг» був креативний директор рекламного агентства BBDO UkraineАнжеЙереб. У 2016 році фестиваль пройде двічі.

comments powered by HyperComments