Фестиваль об'єднає харківських науковців, освітян, бібліотекарів і молодь

П'ятниця, 8 квітня 2016, 16:33
До Всесвітнього Дня авіації і космонавтики у бібліотеці ім. В. Г. Короленка підготували тижневе святкування.
Фестиваль об'єднає харківських науковців, освітян, бібліотекарів і молодь

Фестиваль науки розпочнеться 11 квітня традиційною науково-практичною конференцією «Наука ХХІ століття. Харків авіакосмічний», повідомляє оргкомітет. Участь у заході братимуть «науковці та фахівці підприємств, науково-дослідних інститутів, вищих навчальних закладів, громадських організацій та музеїв. Протягом тижня проводитимуться різноманітні заходи як у стінах ХДНБ ім. В. Г. Короленка, так і поза її межами».

До 16 квітня у бібліотеці відбудуться дні відкритих дверей, коли можна буде сходити на екскурсію, відвідати творчі зустрічі і виставки, прийняти участь у інтелект-шоу, а також безкоштовно оформити читацький квиток.

У підготовці Фестивалю науки приймають участь «Ландау Центр», планетарій, музей-квартира Гризодубових, Харківський історичний музей, запрошено до участі Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, Харківський національний технічний університет «ХПІ», Харківський національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського, Харківський університет повітряних сил ім. І. Кожедуба тощо.

Довідка. Харків – світовий рекордсмен за кількістю космонавтів (22 харків’янина-космонавта). У 2016 р. виповнюється 55 років від першого польоту людини у Космос та 160 років від дня народження Ніколи Тесли.

comments powered by HyperComments