Ліфти обладнуватимуть лебідками вітчизняного виробництва

П'ятниця, 8 квітня 2016, 18:59
У облдержадміністрації запроваджують застосування енергоефективним технологіям, що виробляються в області.
Ліфти обладнуватимуть лебідками вітчизняного виробництва

Про це йшлося під час зустрічі заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка з керівництвом ІГ «УПЕК».

«Заступник генерального директора з досліджень та розробок ІГ «УПЕК» Едуард Сімсон розповів про можливості застосування вітчизняної продукції, виробленої з урахуванням сучасних тенденцій у електротехніці, у сфері житлово-комунального господарства. Ці технології спрямовані на енергоефективність та екологічність», — пише прес-служба ХОДА.

Зокрема, це стосується продукції СКБ «Укрелектромаш»: електродвигунів, електронасосів, систем охолодження та опалення приміщень тощо. Учасники домовились, що обладнання будуть використовувати під час реалізації проектів у сфері житлово-комунального господарства.

«Наприклад, повітродувки та вентилятори виробництва компанії можна використовувати при оснащенні очисних споруд, електродвигуни та лебідки - в ліфтовому господарстві, насоси - у водопровідному господарстві, — пояснив директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк Сергій Магдисюк. — Ця продукція суттєво дешевше імпортних аналогів, при цьому відповідає всім стандартам якості. Крім того, важливо те, що ремонтна база для цього оснащення знаходиться в області, що значно спрощує його обслуговування та ремонт».

comments powered by HyperComments