В академії культури пропонують поспілкуватись про толерантність (оновлено дату)

Середа, 13 квітня 2016, 19:33
Міждисциплінарний семінар «Толерантність: ad hoc» присвячено ідеї толерантності в сучасній культурі. Бажаючим прийняти активну участь треба зареєструватися до 15 квітня.
В академії культури пропонують поспілкуватись про толерантність (оновлено дату)

«У перекладі з латини «ad hoc» означає «до цього, для даного випадку, для цієї мети». Толерантність — тема ПОЗА політикою. Все, що не вписується в поняття норми — від секс-меншин до ненормативної літератури, від людей з обмеженими можливостями до трансформацій в сучасному мистецтві — як знайти місце цих подій і явищ в нашій повсякденності? Ми спробуємо знайти відповіді на питання про те, в яких випадках доречна толерантність і як відрізнити її від підлещування і боягузтва, де проходить вододіл між справедливою відплатою і жорстокістю під личиною необхідності, як не допустити перетворення толерантності у вседозволеність, хто ті мислителі і творці, які піднімали подібні теми», — повідомляють організатори, Інтелектуальне співтовариство «Платформа 15».

Прийом заявок на участь у міждисциплінарному семінарі «Толерантність: ad hoc» проходить до 15 квітня 2016 року включно. У заявці необхідно надати: П.І.Б. доповідача, місце роботи/навчання, тему доповіді і анотацію обсягом 200-250 слів. «Оргкомітет відставляє за собою право відхиляти заявки і не вступає в дискусії з цього приводу», — наголошується у повідомленні.

Захід відбудеться 23 квітня о 12:00 в ауд. №4к5 у корпусі академії культури на Бурсацькому узвозі, 3 (навпроти головного корпусу).

Координатори заходу: Вадим Мірошниченко (+380967876599, http://vk.com/vmiroshnichenko) і Наталія Шолухо (+380677529166, http://vk.com/id63007460).

comments powered by HyperComments