Харків’ян навчають лібералiзму

Неділя, 10 квітня 2016, 15:49
У Харкові тривають Liberty Classes. Це цикл лекцій спрямованих на поширення ідей свободи та лібералiзму.
Харків’ян навчають лібералiзму

Чергова зустріч відбудеться 11 квітня о 16:30 у просторі Campus (вул. Алчевських, 39).

«Як завжди, учасники Liberty Classes матимуть можливість прослухати дві цікаві лекції, подискутувати зі спікерами, познайомитися з іншими студентами протягом кава-брейку й отримати подарунки за активність і найкращі запитання», — повідомляють організатори Liberty Classes, зазначаючи, що охочі мають зареєструватися: https://goo.gl/LBJw3G.

Темою тижня обрано «блокчейн» – технологію децентралізації транзацкій, яка, по версії аналітиків із різних сфер, може змінити світ. Аналітик Distributed Lab Павло Кравченко розповість про криптовалюти, блокчейн, як працює Bitcoin і що таке смарт-контракти.

Окрім цього, до Харкова завітає дослідник і викладач Київської школи економіки (KSE) Олена Бєсєдіна. На своїй лекції «Кого захищає протекціонізм?» вона наведе аргументи за і проти протекціонізму, розкаже, навіщо потрібно підтримувати місцевого виробника, торкнеться тарифів, квот та інших бар'єрів для міжнародних потоків товарів і послуг.

«Ми бажаємо бачити Україну вільною та процвітаючою країною, в якій на уряд покладені лише питання захисту верховенства закону, приватної власності та охорони кордону», — пишуть організатори.

comments powered by HyperComments