Перший космонавт незалежної України у Харкові відвідає конференцію та бал

Вівторок, 19 квітня 2016, 09:41
У планах Леоніда Каденюка на найближчі два дні також: прийом в Харківській облдержадміністрації та зустріч з губернатором Ігорем Райніним, участь у відкритті нової виставки музею історії НТУ «ХПІ», присвяченій 55-річчю першого польоту людини в космос, відвідування Науково-дослідного інституту радіотехнічних вимірювань (НДІРВ) тощо.
Перший космонавт незалежної України у Харкові відвідає конференцію та бал
Перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк завітає до Харкова за запрошенням НТУ «ХПІ». В цілому планується насичене подіями перебування. В університеті попереджають, що можливі зміни.

Сьогодні Леонід Каденюк візьме участь в конференції аспірантів і студентів «Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес», а також відкриє бал молодих вчених ХПІ, присвячений 55-річчю першого польоту людини в космос.

Зазначимо, що програма балу передбачає полонез, польку знайомств, падеграс, швидкий менует, польку, вальс, польку-галоп. Обов’язковий дресс-код: у жінок вітаються вечірні сукні «в підлогу»; у чоловіків — строгі святкові костюми.

Все це проходитиме під живу класичну музику. Організатори підготували також ігри та розваги, обрання короля і королеви балу.

Відбудеться свято у Палаці студентів НТУ «ХПІ» (вул. Пушкінська, 79) о 18:00. Вхід вільний.

comments powered by HyperComments