Громадська рада при обласній податковій підвела підсумки роботи за рік

Зарубіна Тетяна  |  Середа, 20 квітня 2016, 14:44
Керманичі ГР при ГУ ДФС Олександр Чумак і Олег Поліщук розповіли про досягнення Громадської ради в роботі з податковою.
Громадська рада при обласній податковій підвела підсумки роботи за рік

«Громадська рада - це люди різних переконань, але ми намагаємося знаходити спільні знаменники. Ми працювали з чотирма начальниками податкових. Вони всі - виконувачі обов'язків, це ненормально. За останній рік у нас уже четвертий начальник. Ми задаємо не зовсім зручні питання, тому що ми платники податків. Служба на це реагує, ми отримуємо відповіді на всі листи, які відправляємо. Моє основне завдання - забезпечити роботу Громадської ради», - сказав Голова ГР при ГУ ДФС у Харківській області.

Громадська Рада

«Ми можемо виконувати роботу тільки в публічній сфері та в рамках законодавства. Громадськість не може ефективно впливати на призначення в податковій без правових інструментів. Вони були у 2014 році, коли ДФС України створила кадрову комісію, до якої залучалися представники громадськості», - зазначив Олександр Чумак.

Громадська Рада

Експерти розповіли, що за рік роботи вдалося вирішити проблеми чотирьох великих компаній. Вони порадили підприємцям звертатися в публічні групи податкової служби в разі проблем з корупцією і хабарництвом. 

За словами заступника голови з питань комунiкацiй Олега Поліщука, в цілому ніяких непорозумінь в роботі з ДФС немає.

comments powered by HyperComments