Мерія роздаватиме гроші молоді за корисні ідеї

Четвер, 21 квітня 2016, 16:11
Студенти вищих навчальних закладів Харкова можуть подати проекти на конкурс «Харків — місто молодіжних ініціатив».
Мерія роздаватиме гроші молоді за корисні ідеї

Його проведення — ініціатива Харківського міського голови Геннадія Кернеса і заплановано на травень-червень. Подавати роботи можна до кінця травня на такі номінації: «Розумному місту — креативна молодь»,  «Харків — місто відкрите, творче, толерантне», «Рідному Харкову — сталий розвиток» та «Харків — територія успішної кар'єри». Проекти розглянуть експертні ради. На першому етапі студенти розкажуть про свої ідеї. Другий — відбудеться в ККЗ «Україна» у формі публічної презентації кращих робіт.

Переможці і призери в кожній номінації отримають грошові призи: 1 місце — 15 тис. грн, 2 місце — 10 тис. грн, 3 місце — 5 тис. грн. Нагородження переможців заплановано напередодні Дня молоді, в кінці червня.

«Це дуже цікавий і важливий конкурс, який уперше в Україні проходить за ініціативою міського голови. Найважливіші критерії проектів — корисність для міста і практична реалізація. Ніхто не залишиться без уваги, ми допоможемо реалізувати кращі ідеї і продовжимо співпрацю з талановитою молоддю. Адже зараз багато хто з них не може реалізувати свої стартапи, тому що не знає, як це зробити, і не має на це коштів. А це і молодіжне підприємництво, і наукові винаходи, і творчі ініціативи», — зазначив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

comments powered by HyperComments