Дві презентації, лекція і розмова. Програма заходів книгарні «Є»

Вівторок, 26 квітня 2016, 17:37
У Харкові відбудеться лекція «Виховання гідних дружин служителів Вівтаря Господнього». Йтиметься про жіночу духовну освіту в Україні у ХІХ – на початку ХХ ст.
Дві презентації, лекція і розмова. Програма заходів книгарні «Є»

«Історія освіти в Україні має давні корені, але необхідність освіти жінок суспільство усвідомило лише наприкінці ХVІІІ – на початку ХІХ ст. Жінки в другій половині XIX ст. починають претендувати на частину суспільних ролей, які до цього були традиційно чоловічими. Ми розглянемо розвиток жіночої духовної освіти в Україні протягом ХІХ – початку ХХ ст. і її вплив на суспільне життя», — повідомляють організатори на фейсбук-сторінці заходу.

Лекцію в межах проекту «Університет – центр формування культури міста» прочитає Світлана Нижнікова у книгарні «Є» (вул.Сумська, 3). Початок — 26 квітня о 18:30.  

За даними видання «Буквоїд» цього тижня у книгарні «Є» також відбудуться:  

27 квітня, 18.30 — Презентація книжки Марка Лівіна «Бабине літо». Модератор – Ігор Зарудко. Спільно з видавництвом «Vivat».

28 квітня, 18.30 — Презентація роману Ярослава Мельника «Маша, або Постфашизм». Модератор – Ростислав Мельників. Спільно з «Видавництвом Старого Лева».

29 квітня, 19.00 — Розмова на тему «The Role of Education in Our Life» (Роль освіти в нашому житті). Модератор – Дар’я Янієва, спікер проекту «World Around Us» (British Council Ukraine). Англійською мовою без перекладу.

http://bukvoid.com.ua/events/meetings/2016/04/25/090555.html

comments powered by HyperComments