Полетіли голови. Мер показово звільнює «нероб»

Четвер, 28 квітня 2016, 09:24
Геннадій Кернес провів особистий прийом громадян і з’ясував, що підлеглі «футболять людей».
Полетіли голови. Мер показово звільнює «нероб»

 

Зокрема, мер розпорядився надати окреме житло інваліду, учасниці паралімпійських змагань, кільком багатодітним сім’ям, одиноким матерям і учаснику АТО; вирішити конфлікт жителів Жовтневого району з автовласниками, які отримали дозвіл на будівництво гаражів у зоні відпочинку біля дитячого майданчика тощо.

«Що стосується роботи зі зверненнями — зав'язуйте з цим футболом, — сказав міський голова 27 квітня під час особистого прийому, звертаючись до керівників виконавчих органів міської ради. — Кого не зачепи — кожен із вас ні при чому. Ви робите так, що вирішувати доводиться мені, не досліджуєте проблему, не пропонуєте варіанти. Хочете, щоб я вирішував? Добре. За результатами цього прийому я рекомендуватиму зробити певні кадрові рішення».

Перші повідомлення про звільнення з’явилися в той же день.

«Борис Баронін звільнений з посади директора Департаменту земельних відносин Харківської міської ради. Його звільнили за згодою сторін за результатами прийому громадян, який … провів Харківський міський голова Геннадій Кернес», — інформує прес-служба мерії, додаючи, що Баронін керував департаментом з липня 2013 року.

comments powered by HyperComments