Богослужіння та урочисті заходи. Харківські курсанти і гвардійці зустріли Великдень

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 2 травня 2016, 13:46
Харківські військові та гвардійці освятили паски у храмі і відсвяткували Великдень
Богослужіння та урочисті заходи. Харківські курсанти і гвардійці зустріли Великдень

З нагоди свята до Національної академії Національної гвардії України на святковий сніданок прибув настоятель Казанського храму міста Харкова протоієрей Михаїл.  Офіцери і курсанти Академії брали участь у богослужіннях, святили кошики с продуктами та вітали один одного зі святом Христова Воскресіння. Цього дня курсанти та офіцери Національної академії відвідали Свято – Казанський храм Божої матері, Свято-Миколаївський храм, Покровський собор, Успенський собор та інші храми міста Харкова. Вони взяли участь у богослужіннях та поставили свічки за рідних та близьких людей. Про це повідомляє прес служба НГУ.

У військовому госпіталі освятили паски для бійців Національної Гвардії. Велика кількість військових святкувала Великдень на бойовому посту та у місцях бойових завдань.  Вони з радістю куштували святкові Паски та крашанки.

Нагадаємо, 1 травня усі православні святкували Великдень - найголовніше свято усіх християн.  Харків’яни відзначили цей день святковими гуляннями та відвідали служби у церквах.

comments powered by HyperComments