Харківська Фан-зона чемпіонату Евро-2016 розважатиме фестивалями і концертами

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 10 травня 2016, 14:48
На площі Свободи встановлять Фан-зону для вболівальників чемпіонату Європи з футболу 2016 року
Харківська Фан-зона чемпіонату Евро-2016 розважатиме фестивалями і концертами

За словами представника оператора Фан-зони Олександра Рогачевского, кожен день на пл. Свободи будуть проходити заходи. Крім трансляції футбольних матчів, можна буде взяти участь в різних фестивалях і конкурсах, подивитися концерти, відвідати ресторани, які будуть розташовуватися на території Фан-зони. Як повідомив сьогодні, 10 травня, директор Департаменту спортивних іміджевих проектів Олексій Чубаров, площадка для фанатів футболу почне працювати 10 червня - в день старту чемпіонату у Франції. Спецільно для гостей Фан-зони влада подовжить роботу транспорту на одну годину.

Зокрема, протягом місяця гостей Фан-зони чекає урбан-фест, на якому будуть представлені вуличний спорт, молодіжна мода, кулінарія, музика. Протягом роботи відбудуться також фестиваль молодих дизайнерів, День йоги, День молоді, хенд-мейд-фестиваль, на якому представлять вироби, створені харківськими умільцями. Для гурманів обіцяють фетиваль їжі та напоїв. Крім того, на площі зіграють кращі музичні колективи міста і області, виступить симфонічний оркестр, пройдуть чемпіонати по кроссфіту і фітнес-бікіні тощо.

На харьковской фан-зоне к Евро-2016 пройдут десятки фестивалей и будет играть симфонический оркестр

За словами  Сергія Коваленко, харківська Фан-зона 2016 року не гірше Фан-зони Євро-2012.

«Харків'ян чекає багато емоцій. Це будуть виступи наших музичних, танцювальних колективів. Ми зробимо все можливе, щоб зарядити уболівальників, щоб створити гарний настрій всім гостям фан-зони», - підкреслив Сергій Коваленко.

Пл. Свободи буде розділена на три зони. На одній з них будуть транслюватися матчі чемпіонату, друга буде розважальної, на третій розташовуватимуться ресторанні заклади Харкова, Києва, Одеси, Дніпропетровська. 

Як зазначив Олексій Чубаров, пл. Свободи в ці дні, як і завжди під час масових заходів, буде посилено охоронятися. На фан-зону можна буде проносити колючі і ріжучі предмети, склотару, при вході відвідувачів перевірятимуть. Фан-зона буде обгороджена, і проїзд транспорту буде організований по одній стороні пл. Свободи, уздовж готелю «Харків». Працювати фан-зона буде щодня з 12:00 до кінця трансляції матчу чемпіонату. На відкритті Фан-зони  очікується виступ відомої єкстрадної зірки, якої - поки що таємниця.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу в 2016 році пройде у Франції. Перший матч відбудеться 10 червня між збірними Франції та Румунії. Збірна України зіграє зі збірною Німеччини 12 червня.
 

comments powered by HyperComments