Французський посол представить нового консула в Харкові (оновлено)

Вівторок, 10 травня 2016, 18:45
У Харківському національному університеті радіоелектроніки 12 травня відбудеться круглий стіл «Освіта без кордонів: партнерство України та Франції».
Французський посол представить нового консула в Харкові (оновлено)

Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні пані Ізабель Дюмон приїздить заради зустрічі з керівництвом ХНУРЕ, відвідання Центру регіонального розвитку та участі у круглому столі.

Зазначимо, що Ізабель Дюмон займала посади першого секретаря Постійного представництва Франції при ООН в Нью-Йорку, працювала в центральному апараті МЗС Франції. Її було нагороджено Почесною золотою медаллю Закордонних справ за прояв сміливості та відданості.

Круглий стіл «Освіта без кордонів: партнерство України та Франції» розпочнеться о 10:30 з вітального слова т.в.о. ректора ХНУРЕ Едуарда Рубіна та Надзвичайного і Повноважного Посла Франції в Україні Ізабель Дюмон. З 11:00 пані посол розповість про європейські основи освітньої системи, потім відбудеться дискусія «Основи співробітництва між Францією та Харковом як новий етап розвитку» за участі Почесного консула Франції Сергія Політучого.

За даними Status Quo, церемонія призначення Почесного консула відбудеться саме 12 травня. На заході, окрім Ізабель Дюмон і Сергія Політучого, будуть консул Франції в Україні Марі-Елен Телурі, міська та обласна влада, ректори вузів, діячі мистецтв і інші почесні консули.

Круглий стіл «Освіта без кордонів: партнерство України та Франції» відбудеться у Харківському національному університеті радіоелектроніки (пр.Науки 14, вхід з боку вул. Серпової), 2 поверх, конференц-зала, ауд.13).

Довідка «Восточного Дозора». Президент групи компаній «Фактор» Сергій Політучий бізнесмен, меценат і громадський діяч, патріот України з проєвропейськими переконаннями. Президент громадської організації «Ротарі-клуб Харків-сіті», член правління ГО «Разом», співзасновник благодійного фонду «Світ і порядок», президент Харківського офісу Європейської Бізнес Асоціації тощо. Заслужений економіст України, відзначений високими нагородами міжнародної та української торгових палат «Скіфська пектораль» і «Золотий знак Меркурій», грамотами Харківської обласної та міської ради.

comments powered by HyperComments