На базі поліцейської роти особливого призначення «Східний корпус» у Харкові минулої ночі стався вибух

Середа, 11 травня 2016, 10:17
Сьогодні, 11 травня, близько 4:00 у Харкові на базі роти патрульної служби поліції особливого призначення «Східний корпус» стався вибух.
На базі поліцейської роти особливого призначення «Східний корпус» у Харкові минулої ночі стався вибух

Невідомі закинули на територію бази «Східного корпусу» вибуховий пристрій - за попередніми висновками експертів, близько 400-600 грамів у тротиловом еквіваленті. За словами голови Цивільного корпусу «Азов», екс-командира роти «Східний корпус» Олега Ширяєва, вибух був досить потужний. «Хтось закинув через паркан саморобний вибуховий пристрій, який спрацював в тій частині бази, де зберігається автомобільна техніка. У будівлі сусіднього технікума винесло вікна. Дякую Богові що ніхто з поліцейських не постраждав», – сказав він

Як повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції України в Харківській області, вибух пролунав о 03.55 на базі роти поліції поруч із адміністративною будівлею. На місці події правоохоронці виявили в ґрунті воронку діаметром 35 см та глибиною 25 см.

Зараз співробітниками поліції здійснюються усі необхідні розшукові заходи з метою встановлення осіб, що скоїли злочин, який внесен до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Зазначимо, що «Східний корпус» — рота патрульної служби поліції особливого призначення, створена 8 листопада 2014 року в структурі ГУ МВС України в Харківськiй області. Рота брала активну участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.

comments powered by HyperComments