Олег Ширяєв розповів подробиці вибуху на базі «Східного корпусу»

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 11 травня 2016, 11:58
Колишній командир роти патрульної поліції особливого призначення зробив офіційну заяву: «Для нас це знак, що той шлях, яким іде рух, що побудовано за участю «Східного корпусу» є вірним».
Олег Ширяєв розповів подробиці вибуху на базі «Східного корпусу»

Про це лідер ЦК «Азов» розповів у своєму фейсбуці

За словами Олега Ширяєва, вибух стався у господарській частині розташування, пошкоджено майно і автівку роти. Постраждалих немає. Офіційно злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Боєць впевнений, що важко знайти більш патріотичне формування у лавах МВС. Участь у війні на сході країни, у охороні правопорядку у місті, допомога нужденним у громадському житті, активна національна позиція робить «Східний корпус» і «Азов» мішенями для налаштованих на руйнування нації.


«Ми згуртували навколо себе патріотів міста, створивши альянс патріотичних організацій, зробили перший крок до того, щоб побудувати незалежну систему безпеки для громадян. І сьогоднішній напад є беззаперечним доказом того, що шляхом цим треба йти», - вважає лідер ЦК «Азов».

Нагадаємо, сьогодні, 11 травня, близько 4:00 у Харкові на базі роти патрульної служби поліції особливого призначення «Східний корпус» стався вибух. Невідомі закинули на територію бази «Східного корпусу» вибуховий пристрій - за попередніми висновками експертів, близько 200-400 грамів у тротиловом еквіваленті.
 

comments powered by HyperComments