Сергій Політучий став почесним консулом Франції

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 12 травня 2016, 13:53
У Харкові з'явилося Почесне Консульство Французької Республіки.
Сергій Політучий став почесним консулом Франції


Про це президент групи компаній «Фактор» повідомив на церемонії призначення Почесного консула республіки Франція, яка пройшла сьогодні Харкові.
У церемонії взяли участь посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, консул Франції в Україні Марі-Елен Телурі, міська та обласна влада, ректори вузів, діячі мистецтва і інші почесні консули.

Довідка. Сергій Політучий - президент групи компаній «Фактор», заслужений економіст.
З 2004 по 2006 рр. він був Першим заступником Харківського міського голови. З 2008 р і по теперішній час за сумісництвом - завідувач філією кафедри фінансово-економічної безпеки, обліку та аудиту Харківської національної академії міського господарства ім. О.М.Бекетова.
За внесок в розвиток підприємницької діяльності нагороджений відзнакою Українського Національного комітету Міжнародної торгової палати «Скіфська пектораль». У 2013 році нагороджений вищою нагородою Торгово-промислової палати України - «Золотий знак Меркурій» за вагомий внесок у розширення зовнішньо-економічних зв'язків та забезпечення випуску конкурентно-спроможної продукції.
Керівник Харківського регіонального відділення Українського Національного комітету Міжнародної торгової палати.
Разом з з Всеволодом Кожемяко, Михайлом Ісаковим, Володимиром Перкулабом і Валерієм Демою є одним із засновників фонду «Світ і порядок», активно допомагає українській армії та Національної гвардії.

Нагадаємо, 2 березня директор Протокольного департаменту МЗС України Ольга Чубрікова вручила Всеволоду Кожемяко консульську екзекватуру на виконання функції Почесного консула Австрійської Республіки в Харкові.

Під час візиту Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні пані Ізабель Дюмон також заплановано її участь у круглому столі «Освіта без кордонів: партнерство України та Франції».

comments powered by HyperComments