До Харкова приїде Володимир Гройсман

Четвер, 12 травня 2016, 16:21
У програмі візиту заплановані відвідування газових свердловин в Балаклійському районі, а також відвідування ГПУ «Шебелинкагазвидобування».
До Харкова приїде Володимир Гройсман

Як повідомляє прес-служба ХОДА, візит відбудеться завтра, 13 травня.

Зазначимо, на Другому форумі енергоефективного партнерства «Енергосервіс інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель» Прем'єр-міністр заявив, що Україна повинна стати повністю енергонезалежною державою.

За його словами, введення єдиної ринкової ціни на газ дозволить побороти корупцію в сфері поставок газу, збільшити власний видобуток газу і сприятиме досягненню енергонезалежності країни.

Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» — найбільше в Україні підприємство з видобутку газу, газового конденсату та нафти. Сучасний стан розробки нафтогазоконденсатних родовищ в цілому по ГПУ «Шебелинкагазвидобування» дозволяє добувати більше шести мільярдів кубометрів природного газу на рік, що складає більше 30 відсотків загальнодержавного обсягу видобутку.

Сьогодні ГПУ «Шебелинкагазвидобування» — це 36 родовищ газу та нафти, фонд свердловин яких становить 1124 одиниць, розташованих у Харківській, Луганській, Донецькій і Полтавській областях. Загальний видобуток газу з родовищ склав понад 1 трлн куб.м з початку експлуатації.

За матеріалами «Восточного Дозора».

comments powered by HyperComments