Активістів навчатимуть будувати ефективне суспільство

Неділя, 15 травня 2016, 09:47
В Харкові розпочинає роботу проект «Школа громадянської активності: ефективне урядування».
Активістів навчатимуть будувати ефективне суспільство

Набір у групи триває до 20 травня — і слухачів, і експертів. До участі запрошуються громадські діячі, представники соціально орієнтованого бізнесу, працівники влади та ЗМІ.

Головна мета проект «Школа громадянської активності: ефективне урядування» — навчити представників із числа громадськості, бізнесу, державного управління та ЗМІ виробляти практичні проекти та рішення щодо побудови ефективного суспільства.

Під час школи фахівці із соціології, філософі, політології та економіки читатимуть лекції, проводитимуться семінари, тренінги та круглі столи з питань соціального партнерствальних соціальних питань тощо.

Головні теми: профілактика в сфері охорони здоров'я та формування здорового способу життя серед населення; розвиток соціальної відповідальності бізнесу; популяризація сімейних цінностей; захист прав дітей і підлітків; удосконалення системи освіти; просування еко-культури серед населення; розвиток сучасної культури та мистецтва тощо.

Перша робоча зустріч з експертами різних секторів відбудеться 27 травня о 15:00 за адресою: вул. Багалія, 1 (Чонобильська історична майстерня). Організатори планують провести мозковий штурм «Соціальний діалог по проблемі ефективного суспільства».

 

 

comments powered by HyperComments