У центрі Харкова колективно пускатимуть мильні бульбашки

Неділя, 15 травня 2016, 10:02
Kharkiv Bubble Day пройде в неділю, 15 травня. Починаючи з 13:00 на площі Свободи обіцяють «мільйони мильних бульбашок, сотні мильнобульбашкових знімків, творчі майстер-класи, перфоманси тощо.
У центрі Харкова колективно пускатимуть мильні бульбашки

О 14:00 звідти стартує мильнобульбашкова хода. Учасники пройдуть Сумською вулицею, площею Конституції та дійдуть до Лопанської набережної.

До програми входять: активне видування мильних бульбашок; мильнобульбашкова фотосесія; позитивний фейс-арт; майстер-клас в ритмі рок-н-ролу від харківської школи свінгових танців «Fast Feet Club»; творчі майстер-класи та проект для підлітків «Дитяча Кіношкола» від харківського культурно-адаптаційного центру «АКЦентр»; громадні мильні бульбашки від «Plazma Project»; весела і яскрава анімація для дітей від 1-111.

В рамках свята пройде спільна благодійна акція з Українською відкритою асоціацією «Жити завтра» зі збору коштів на лікування маленької Аліни Черножук. Для проходження наступного курсу хіміотерапії дівчинці потрібно препаратів на загальну суму 9000 грн. Добровольні пожертви збиратимуть у офіційно опечатані кешбокси, також  вони наповнятимуться коштами від продажів мильних бульбашок, повітряних куль та інші приємностей.

Зазначимо, що Дні мильних бульбашок в Харкові проводяться з 2009 р. Мета заходів — формування позитивного іміджу міста, поза політикою, ідеологією чи релігією.

Нагадаємо, лікарняні клоуни готують на 1 червня шоу гігантських мильних бульбашок. Волонтери збирають кошти на їх придбання.

comments powered by HyperComments