Харків'яни хочуть створити «Серце толерантності»

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 17 травня 2016, 15:11
Жителі Харкова різних діаспор 19 травня проведуть акцію толерантності і єднання.
Харків'яни хочуть створити «Серце толерантності»

Організаторами акції стали Макка Караджанова, глава Харківського національного міського об'єднання казахців «Бірлік» і Наталія Нечепуренко, організатор арт-параду «Слобожанська вишиванка». В рамках заходу представники 15 національностей створять своєрідне серце зі своїх національних костюмів, яке буде символізувати мир і єднання всіх націй в Харкові.


За словами Маккі Караджанової: «Ми хочемо показати, наскільки ми відкриті, наскільки Харків є багатонаціональним і толерантним. Подібних акцій в Україні ще не було. Це буде велике серце з національних костюмів. Є люди, які телефонують і кажуть, що у них немає національних костюмів, але вони готові прийти. Ми запрошуємо всіх », - сказала Макка.
Акція відбудеться біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Свою участь підтвердили представники багатьох харківських діаспор - це Ліван, Індія. Велику підтримку завжди надає Туреччина.

Нагадаємо, що 19 травня в Харкові пройде фестиваль «Слобожанська вишиванка». У рамках заходу організатори обіцяють багато цікавого.
 

comments powered by HyperComments