Ярош прокоментував законопроект про Українську добровольчу армію

Середа, 25 травня 2016, 22:27
Дмитро Ярош розповів, що зараз тривають перемовини з іншими політичними силами стосовно створення Української добровольчої армії.
Ярош прокоментував законопроект про Українську добровольчу армію

Про це він розповів під час прес-конференції, присвяченої національному руху «ДІЯ». «Я, як народний депутат, зараз вводжу законопроект про Українську добровольчу армію у Верховну раду, – зазначив Дмитро Ярош, – проводжу перемовини з різними фракціями. Сподіваюсь, що мені вдасться переконати президента підтримати цей законопроект. Бо це один з найважливіших факторів національної безпеки. Європейська модель взята за основу. Естонська, фінська модель. Вона скомпонована, враховано традиції України, українців та досвід, який вони вже набули. Відповідно, ми зараз дуже конкретно займаємося питаннями зі створення територіальної оборони по всій Україні».

Дмитро Ярош розповів, що керманичі НР «ДІЯ» приїхали до Харкова, щоб вивчити та проаналізувати стацію в місті. На даний момент йде налагодження зв’язків з іншими організаціями. За словами Яроша, серед тих, хто висловив підтримку НР «ДІЯ», є військові та представники інших громадських організацій. Заплановано, що в кінці травня відбудеться всеукраїнський збір новоствореного руху.  

comments powered by HyperComments