Харків’яни вітають Савченко з поверненням в Україну

Четвер, 26 травня 2016, 17:47
Біля пам'ятника Шевченкові 26 травня — акція «День солідарності з кримськими заручниками». На підтримку утримуваних О. Сенцова, О. Кольченко, Г. Афанасьєва та О. Чирнія виступатимуть по усій країні.
Харків’яни вітають Савченко з поверненням в Україну

Заразом у Харкові відзначають повернення в Україну Надії Савченко.

Акція планується «камерна» — без сцен та промов. Активісти воліють обговорити, хто що може зробити в межах Днів солідарності, а також готові зібрати й передати через членів групи «Без кордонів» гроші на підтримку родин «кримських заручників».

Разом з тим о 18:45 планується підійти до оперного театру, де сьогодні концерт Джамали, з великими кримським прапором та заспівати гімн України і кримсько-татарський гімн.

Зазначимо, що акцію «День солідарності з кримськими заручниками» оголосили кілька українських організацій: «Комітет солідарності»» Євромайдан SOS в межах кампанії LetMyPeopleGo, Центр Громадянських Свобод та Проект «Без кордонів» («Центр Соціальна Дія»). Вони триватимуть із 26 травня по 4 червня. На підтримку акції у Харківському літмузеї  3 червня відбудеться показ фільму «Корінні народи Криму».

comments powered by HyperComments