Харківські студенти презентують креативні ідеї

Середа, 1 червня 2016, 18:25
Другий етап Міського конкурсу студентських проектів «Харків — місто молодіжних ініціатив» почався червня.
Харківські студенти презентують креативні ідеї

У прес-службі мерії повідомляють, що перша презентація-захист проектів у номінації «Харків — територія успішної кар'єри» пройшла в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця.

Серед іншого, молодь пропонує оригінальні ідеї щодо організації виробництва і продажу різних продуктів харчування, впровадження інноваційних радіоелектронних технологій і системи поліпшення рівня безпеки на дорогах.

«Радує, що всі виші Харкова взяли участь у цьому конкурсі. Впевнена, що він стане традиційним і вже наступного року буде ще більше учасників, хоча і сьогодні їх чимало», — зазначила директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

Цього року заявки подали понад тисячу людей. На першому етапі відібрали 165 робіт, з яких у результаті захисту проектів на другому етапі будуть відібрані 50 переможців: журі визначить 10 перших, 20 других і 20 третіх місць. Всі вони отримають грошові премії. Презентації проектів-переможців І етапу Міського конкурсу студентських проектів «Харків — місто молодіжних ініціатив» пройдуть 1-4 червня на базі чотирьох вищих навчальних закладів Харкова.

comments powered by HyperComments