Чиновники з активістами обговорять сімейні цінності

Середа, 1 червня 2016, 19:31
В Україні практично половина громадян не вірить в міцність і довговічність шлюбу, майже дві третини шлюбів закінчуються розлученням, 30% дітей виховуються в неповних сім'ях.
Чиновники з активістами обговорять сімейні цінності

Такі дані оголошують організатори круглого столу «Сімейні цінності в сучасних умовах». Захід пройде 2 червня о 16:00 в малій залі Харківської міської ради (вул. Квітки-Основ'яненка, 7, 2-й пов.).

До спілкування запрошені представники Департаменту праці та соціальної політики, Департаменту освіти, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, управління служб у справах дітей, соціальних служб, виконавчих органів і громадських організацій — партнерів «Єдиної соціальної мережі», які працюють з дітьми та сім'ями, депутати Харківської міськради.

Учасники обговорять існуючий досвід (організацій і батьківських спільнот, діяльність яких пов'язана зі зміцненням сім'ї, відродженням сімейного способу життя та традиційних сімейних цінностей, традицій вітчизняної родинної педагогіки) та можливості розширення співробітництва з органами влади.

comments powered by HyperComments