Японці допоможуть харків’янам оновлювати сферу ТКЕ

Четвер, 2 червня 2016, 18:24
Керівництво структурних підрозділів ХОДА та харківських компаній, що здійснюють свою діяльність в сфері енергетики, зустрілося з представниками японської компанії «Марубені Корпорейшн».
Японці допоможуть харків’янам оновлювати сферу ТКЕ

На зустрічі обговорили умови співпраці та можливі сфери залучення інвестицій у сфери централізованого опалення, комбінованого виробництва теплової та електричної енергії, поводження з твердими побутовими відходами.

«Ми надали представникам японської компанії для розгляду проекти із заміни теплотрас, водопроводів, реконструкції системи каналізації, очисних споруд, а також у сфері теплоенергетики (мова йде про будівництво міні-ТЕЦ). Ми домовилися, що в другій половині червня знову проведемо подібну зустріч. Більш детально обговоримо, які саме проекти будуть реалізовані в Харківській області, і як іноземні інвестори бачать їх подальше запровадження», — цитує директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Сергія Магдисюка прес-служба ХОДА.

За словами голови представництва «Марубені Корпорейшн» в Києві Тецуо Акіяма, японська делегація планує запропонувати конкретні спільні проекти у сфері енергетики.

Довідка. Компанія «Марубені Корпорейшн» здійснює свою діяльність в Україні вже 18 років. Вона традиційно займається імпортом будівельної техніки, проектами цільових енергетичних інвестицій та розвитку інфраструктури.

comments powered by HyperComments