На вулиці Героїв Праці третій тиждень не можуть ліквідувати прорив води

Тетяна Зарубіна  |  П'ятниця, 3 червня 2016, 13:25
Бурхливий струмок витікає з кафе-наливайки, яке розташоване поблизу станції метро "Героїв Праці".
На вулиці Героїв Праці  третій тиждень не можуть ліквідувати прорив води

Тисячі харківян вже не перший день спостергіють ,як з місцевої наливайки тече бурхлива річка - вода заливає майже усю вулицю. При цьому перехожі змушені обходити струмок далекими стежками. а місцеві продавчині будують справжні містки до своїх торгівельних точок. Прорив стався близько трьох тижнів тому, вода витікає з кафе, яке розташоване просто біля метро.

При цьому ані володар генделика без назви,а ні Харківське КП "Водоканал" не поспішають ліквідувати прорив. За словами мешканців, таке стається не вперше -  прориви та затоплення вулиці стали звичайною справою, після того як біля метро розгорнулась нелегальна торгівля  та був побудований веселий заклад, де завжди відпочивають люди напідпитку. При цьому власник кафе на зв'язок не виходить.

Вода для мешканців Харкова сьогодні коштує недешево.Нагадаємо,що тарифи на гарячу воду у Харкові зростають з 1 липня. Клієнти КП «Харківські теплові мережі» будуть платити 74,40 грн. за 1 куб. м гарячої води і при наявності сушарки для рушників і 68,76 грн. без неї.

comments powered by HyperComments