У харківському військкоматі спіймали чергового хабарника (фото)

Субота, 4 червня 2016, 17:41
Офіцер відділення комплектування одного з харківських військкоматів був затриманий силами оперативників Управління захисту економіки (УЗЕ), УСБУ та військової прокуратури Харківського гарнізону.
У харківському військкоматі спіймали чергового хабарника (фото)

Як повідомляє «Главное», у 37-річного військового правоохоронці вилучили 600 доларів США. Ці гроші він отримав від громадянина, який не бажав бути призваним на строкову військову службу. За цим випадком було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Хабарник був затриманий за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3-х років, а також з конфіскацією майна.

Як передає «Главное», протягом останнього тижня в гонитві за виконанням плану призову на строкову службу військкомати Харкова влаштовували протизаконні облави на вулицях міста. Молодих людей викрадали з вулиць чи вишів, а потім відвозили до обласного збірного пункту. Приблизно 50% молодих людей Харківщини категорично відмовляються навіть приходити до військкоматів.

comments powered by HyperComments