На заводі Малишева розраховують на «довгу стабільність підприємства»

Вівторок, 7 червня 2016, 12:54
Олександр Хлань, який раніше виконував обов'язки гендиректора, призначений очільником.
На заводі Малишева розраховують на «довгу стабільність підприємства»

Як повідомляє прес-служба заводу, близько місяця тому на зборах трудового колективу було прийнято рішення клопотати перед «Укроборонпромом» щодо призначення саме цього керівника. Наказ про призначення підписано 27 травня, а за три дні чоловік почав виконувати посадові обов’язки.

«Цим керівником і його молодою командою реформаторів, як можна їх назвати, дійсно було привнесено багато нового і потрібного в діяльність підприємства і роботу на ньому кожного «малишевця». Перш за все – це зростання виробництва, що забезпечило у свою чергу і повне погашення заборгованості з заробітної плати, і регулярну виплату її зараз (причому – двічі на місяць). Приділяється увага модернізації та відновленню обладнання, реконструкції та ремонту приміщень. Відчутний останнім часом кадровий приплив. Наслідком успішного розвитку виробництва також стало поліпшення соціально-побутового боку життєдіяльності підприємства: від видачі спецхарчування і нового спецодягу до забезпечення змістовного дозвілля та оздоровлення заводчан. «Малишевці» дійсно відчули турботу керівництва і впевненість у завтрашньому дні», — пишуть на сайті підприємства.

Генеральний директор ДП «Завод ім. Малишева» Олександр Хлань під час представлення на новій посаді зазначив, що успіхи останніх місяців – заслуга всього колективу заводу, а зростання виробництва забезпечують розуміння і підтримка у виконанні намічених планів.

«Заводчани впевнені: призначення генерального директора забезпечить довгу стабільність підприємства, оскільки те, що ним вже зроблено на сьогоднішній день, вселяє виключно оптимістичні почуття», — підсумовано у повідомленні.

comments powered by HyperComments