Міноборони спростовує загибель військових

Неділя, 12 червня 2016, 18:17
«Правий сектор», водночас, закликає прийти до намету «Все для перемоги» і запалити свічки за загиблими минулої ночі.
Міноборони спростовує загибель військових

Внаслідок бойових дій за минулу ніч в зоні АТО поранено трьох військовослужбовців. Про це УНІАН повідомили у Міністерстві оборони України.

У відомстві спростували інформацію щодо численних втрат в лавах Збройних сил України упродовж цієї ночі, оприлюднену раніше. «За перевіреною інформацією, за минулу добу (станом на 00:00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень. Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога. Також, за попередньою інформацією, (станом на 14:00 12 червня), внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені», — зазначили у Міноборони.

Крім того, у повідомленні наголошується, що в районах проведення антитерористичної операції, на передових позиціях сил АТО немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО.

Втім, «Правий Сектор» повсюдив таку інформацію: «Сьогодні на фронті внаслідок артобстрілу полягло 4 бійців Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», 2 бійців «Айдару», близько 20 добровольців ДУКу, «Айдару» та військових ЗСУ отримали поранення. Звертаємось до всіх небайдужих! Зберіться сьогодні, 12.06.2016 року, о 20:00 на центральних площах своїх міст! У Харкові на майдані Свободи біля намету «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ» запалимо свічки у знак пошани до загиблих воїнів. Вшануйте тих, хто віддав своє життя за єдність, свободу і наше із Вами світле майбутнє!»

 

comments powered by HyperComments