Лікарів харківського військового шпиталю привітали з Днем медика

Тетяна Зарубіна  |  П'ятниця, 17 червня 2016, 22:31
На урочисте свято завітали представники Української Православної церкви Київського Патріархату
Лікарів харківського військового шпиталю привітали з Днем медика

Лікарів чекали подяки від керівництва та грамоти.Начальник  Військово-Медичного Клінічного центру Північного Регіону полковник медичної служби Поліщук Віктор Трофимович привітав колег зі святом, та побажав наснаги у майбутньому: « У цей день ми підводимо підсумки ,чого досягли за цей рік. Ми маємо прекрасні показники своєї  роботи без особливих зауважень. Ми не забуваємо, що потрібно розвивати матеріальну базу, свій рівень знань. Також ми маємо амбітні плани на подальший розвиток. Зі святом  вас, бажаю добра і здоров’я»,- привітав медиків начальник.

Від благодійного фонду «Криниця» госпіталь отримав унікальний подарунок -  пересувний  апарата  УЗІ з функціями еластографа. За словами Віктора Поліщука, персонал давно мріяв про такий подарунок,адже він допомагає працювати у реанімації, та є буквально «очима» сучасної медицини.

Привітати медиків також приїхали представники УПЦ Київського Патріархату.  Ієрей Ігор Маяк звернув увагу на символічність Червоного Хреста, та побажав, щоб золотий церковний хрест і червоний символ медицини поєдналися – адже лікувати треба не тільки тіло,  а і душу.  Також свої привітання висловив отець Сергій, що урочисто вручив грамоти від імені Харківської єпархії. Найкращих медиків нагородили почесними грамотами, за сумлінну працю та старанні труди во славу Святої Православної церкви.

Після урочистої частини на медиків чекав концерт від різних творчих колективів та виконавців.

comments powered by HyperComments