У скайп-конференції Атлантичної ради США приймала участь Харківщина

Середа, 22 червня 2016, 15:31
Атлантична рада (Atlantic Council) – провідний науково-експертний центр, що співпрацює з Урядом США з питань трансатлантичних міжнародних відносин.
У скайп-конференції Атлантичної ради США приймала участь Харківщина

Колишній Посол Сполучених Штатів Америки в Україні, директор Євразійського центру ім. Діну Патрісіу при Атлантичній раді Джон Гербст запросив голову ХОДА подискутувати на тему «Гуманітарна криза в Україні».

У заході також взяли участь старший науковий співробітник Євразійського центру ім. Діну Патрісіу при Atlantic Council Адріан Каратніцкі, голова Комітету ВРУ з питань прав людини Григорій Немиря та Директор компанії персонального та стратегічного консалтингу «Berta Communications» Тарас Березовець, а також експерти та представники міжнародних та українських неурядових організацій.

«Важливе завдання, яке стояло перед регіоном, — не допустити гуманітарної кризи в самій Харківській області. Тому що до грудня 2015 року частина області була в зоні АТО. Нам вдалося втримати ситуацію. Я можу сказати, що згідно з рейтингом Кабінету міністрів України за 62 показниками прифронтова Харківська область посідає перше місце», — зазначив Ігор Райнін.

Голова ХОДА також повідомив, що велика увага у регіоні приділяється питанням безпеки, суспільно-політичної стабільності, а також питанням гуманітарної, соціальної політики і регіональної економіки. Окрім того Ігор Райнін зазначив, що регіон активно співпрацює із зарубіжними партнерами.

comments powered by HyperComments