У фан-зоні Євро-2016 можна подивитись кіно і послухати музику

Субота, 25 червня 2016, 16:39
З 27 по 29 червня на площі Свободи відбудуться Дні музики, а 30 червня — День українського кіно.
У фан-зоні Євро-2016 можна подивитись кіно і послухати музику

Як повідомляє прес-служба мерії, щодня 27-29 червня з 14:00 і до ночі на головній сцені і в зоні «Go-go food» (частина фан-зони з громадським харчуванням) гратимуть кращі харківські групи різноманітних стилів. А 29 червня у зоні «Go-go food» відбудеться інструментальний концерт в складі скрипки, саксофона і рояля.

Як повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, 30 червня, в День українського кіно, відбудуться сеанси під відкритим небом. З 18:00 розпочнуться покази найкращих вітчизняних фільмів — «Незламна», «Поводир», «Іван Сила» тощо, а в кінозоні для дітей — нових українських мультфільмів, в т.ч. з відомої серії про козаків.

«Також фан-зона продовжує виконувати свою пряму функцію — трансляцію матчів чемпіонату Європи з футболу. У найближчі дні нас чекають цікаві матчі 1/8 фіналу, тому розраховуємо, що вболівальники так само активно приходитимуть у фан-зону», — зазначив Олексій Чубаров.

Нагадаємо, фан-зона Євро-2016 працює на площі Свободи з 10 червня. За цей час тут відбулася безліч заходів, наприклад, Фестиваль вуличних культур. Водночас, останній матч збірної України на Євро-2016 відбувся 21 червня. Як вболівали у Харкові — на фото Дмитра Верещинського.

comments powered by HyperComments