Кернес проінспектував реконструкцію Павлівської площі

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 12 липня 2016, 15:41
Реконструкція на Павлівській площі буде завершена до дня міста
Кернес проінспектував реконструкцію  Павлівської площі

Про особливості та темпи реконструкції розповів заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов За його  словами, площа буде реконструйована повністю до 23 серпня, основні роботи завершать до 18 числа: «Ми з максимальними зусиллями зараз працюємо. Зараз ми приводимо у порядок одну сторону пішохідного проходу,потім іншу. Це повна заміна освітлення, заміна частини тепломереж.  Зараз виявились проблеми, які накопичувались роками, тому ми робимо усе від початку до кінця»,- зауважив чиновник. При цьому він наголосив, що будуть встановлені нові рельси та контактна мережа для електротранспорту.  

ЗМІ оприлюднили відео про новий вигляд Павлівської площі

 Мер міста Геннадій Кернес особисто подивився, як триває реконструкція. За його словами, найбільше темпи реконструкції залежать від погодних умов.

Усі роботи з реконструкції мають бути завершені до дня міста - 23 серпня.Нагадаємо, що на початку червня на Павлівській площі демонтували трамвайні колії. Заплановано повне оновлення — від комунікацій до асфальту, а також облаштування паркінгу, пішохідних зон, зміна схеми руху транспорту.

comments powered by HyperComments