Райнін вручив 18 санітарних машин амбулаторіям Харківського району (ФОТО)

фото - Сергій Козлов  |  П'ятниця, 15 липня 2016, 10:42
15 липня губернатор Харківської області Ігор Райнін передав 18 нових санітарних машин амбулаторіям загальної практики сімейної медицини Харківського району.
Райнін вручив 18 санітарних машин амбулаторіям Харківського району (ФОТО)

"Наше завдання - розвиток медичного обслуговування і, насамперед, ліквідація умов неякісної, неоперативної роботи медичної допомоги. На початку року я поставив чітку задачу: по Харківському району поліпшити матеріально-технічну базу в галузі охорони здоров’я та здійснити заходи, які допоможуть лікарям в найкоротші терміни бути рядом з ліжком хворого. Я думаю, нікого не треба переконувати, наскільки це важливо: щоб хворий міг вчасно отримати медичну допомогу", - зазначив Ігор Райнін.

За його словами, починаючи з 2000 року парк санітарних автомобілів в Харківському районі не поновлювався.

"Сьогодні я дуже радий, що ми підготували і передаємо громаді Харківського району 18 санітарних автомобілів, які будуть дуже важливими в житті кожного жителя Харківського району", - підкреслив губернатор.

Ці автомобілі будуть задіяні у перевозках людей, які мають хронічні захворювання нирок, вони зможуть на них доїхати до Харкова та здійснити процедуру гемодіалізу в Обласному центрі урології та неврології , а також ветеранів та інвалідів, яким треба прибути на лікування в Обласний центр ветеранів і інвалідів у місті Харкова.  

18 машин вручили амбулаторіям загальної практики сімейної медицини в Коротичах, Пісочині, Манченках, Хорошеві, Васищеві, Роганській Безлюдовці, Кутузовці, Липцах, Теренівці, Мерефі, Ольхівці, Лізогубовці, Буднянці, Южному, Бабаях, Покотиловці. 

comments powered by HyperComments