Прес-конференції 18 липня: децентралізація та нерухомість

Понеділок, 18 липня 2016, 08:16
У Status Quo розкажуть про тенденції ринку після змін податку на нерухомість. Тенденції, а в «Накипело» про старт «Децентралізаційного марафону».
Прес-конференції 18 липня: децентралізація та нерухомість

У понеділок, 18 липня, о 12:00 за адресою: вул. Свободи 7/9 (прес-центр медіапроекту «Накипело») пройде пресс-конференція «Старт „Децентралізаційного марафону“ і конкурсу серед регіональних ЗМІ на краще висвітлення». Харківський регіональний відділ Асоціації міст України.

Організатори пояснюють: 21 червня в Одесі під час ХІІ Українського муніципального форуму у присутності майже 250 голів громад почався «Децентралізаційний марафон». Акцію ініціювала Асоціація міст України, щоб спромжні громади формувалися та об’єднувалися. Тепер консультанти Асоціації їздять по регіонах і розповідатимуть про переваги децентралізації, процеси та етапи об’єднання, допомагають готувати необхідні документи та проекти рішень. Марафон триватиме до грудня.
До цього, проводиться конкурс на краще виствітлення марафону для регіональних ЗМІ. Переможці отримають грошові премії та відвідають спеціальний захід у Києві.

Спікерами на харківському заході будуть: виконавчий директор Харківського регіональному відділу Асоціації міст України Віктор Мирошник,регіональний консультант з питань бюджету Микола Наркізов, регіональний консультант з юридичних питань Наталія Олексенко, регіональний консультант з питань комунікацій Віктор Нестеренко.

У прес-центрі Status Quo (вул.Сумська, 39, 3 поверх) 18 липня о 13:00 виступатимуть спікери: керівник компанії «Харківське агентство нерухомості» Світлана Якимова та віце-президент Асоціації фахівців нерухомості України (АФНУ), керівник комітету з нерухомості та інвестицій Харківської філії Європейської бізнес-асоціації Ігор Балака. Прес-конференція має тему «Зміни податку на нерухомість. Тенденції та аналіз ринку нерухомості».

 

comments powered by HyperComments