Оргкомітет назвав фіналістів відбору на проведення «Євробачення-2017»

Субота, 23 липня 2016, 10:47
Заявки міст-претендентів ще раз розглянули на засіданні Кабміну, і оргкомітет конкурсу обрав трьох фіналістів.
Оргкомітет назвав фіналістів відбору на проведення «Євробачення-2017»

Київ, Одеса та Дніпро пройшли у фінал відбору щодо обрання міста на проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні «Євробачення» в 2017 році, передають Українські Новини.

«Раніше передбачалося, що у фінал вийдуть 2 міста, але, зі слів міністра культури Євгена Ніщука, бажаючи надати можливість поборотися за право прийняти конкурс всіма містами, які можуть технічно та фінансово його провести, було ухвалено рішення додати ще одне місто», — йдеться у повідомленні

Вже відомі дати інспекції міст: 25 липня — Київ, а 26 липня — Одеса та Дніпро. Оголошення результатів пройде на прес-конференції 27 липня.

Зазначимо, що в Харкові планували направити на проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» близько 300 млн. грн. Причому 120 млн. грн. з мали спрямувати на накриття стадіону «Металіст», в якому було заплановано проведення самого конкурсу, решту коштів — на організацію заходів під час конкурсу та облаштування різних зон відпочинку для гостей.

«Ми не просимо коштів з держбюджету, на відміну від інших міст, деякі просять навіть об'єкти. У цю суму не увійдуть витрати на інфраструктуру. Вона у нас готова», — зазначив перший віце-мер Ігор Терехов. Також планувалося, що гостям і учасникам конкурсу буде надано безкоштовний проїзд у міському транспорті, включаючи метро, пише прес-служба міськради.

Нагадаємо, концерт і всеукраїнський телеміст в рамках проекту «Битва міст» за право провести пісенний конкурс «Євробачення-2017» пройшли 20 липня на майдані Свободи.

comments powered by HyperComments